Bucătării CONTEMPORANE

Bucătărie LUX 823

lux
 

Caracteristici:

Partea frontală

823

Gri metalic lucios

Culoarea ramei

194

Gri metalic

Suprafața de lucru

344

Negru granit

Mâner

890

Mâner cu finasaj oțel mat

Aceste bucatarii contemporane au o claritate a structurii, cât și diversitate în texturi și finisaje. Elementele esențiale ale unei bucatarii contemporane sunt reprezentate prin forme cât mai simple iar accentul de obicei se pune pe accesoriile care atrag atenția. Principiile de bază ale unei bucatarii contemporane sunt confortul și sustenabilitatea. Aceste bucatarii contemporane au un stil mai îndrăzneț și permit o libertate mai mare în amenajarea camerei.

0.00 RON

Înapoi

O bucătărie trebuie să fie practică, confortabilă, luminoasă, să îți ofere posibilitatea de a te mișca în voie și, mai ales, să te facă să te simți ca acasă.

Când te decizi să îți redecorezi bucătăria trebuie să găsești rețeta perfectă pentru crea ambientul ideal, de la gătit până la momentele de socializare.

Scopul principal al amenajării unei bucătării contemporane este de a crea mai mult spațiu funcțional, dar și aspectuos. Aceste bucatarii contemporane sunt definite printr-un stil preponderent neutru, simplu, curat, dar și cu tendințe minimaliste.

În cazul unei bucatarii contemporane, trebuie să știi că totul este la vedere. Dacă până acum nu știai unde să ascunzi ustensilele de bucătărie, la bucătăria contemporană sunt lăsate la vedere, ca elemente de decor.

Culorile de bază care se regăsesc la aceste bucătării contemporane sunt în general crem, bej, gri sau maro. De asemenea, dacă îți dorești o pată de culoare în bucătărie poți opta și pentru nuanțe aprinse, dar doar pentru accent. Lemnul, sticla, oțelul, cromul și nichelul sunt materialele cel mai des folosite în obținerea acestor bucatarii contemporane. Asta se poate observa și la blat, prepodenderent în crearea unei bucatarii contemporane perfecte, ca materiale sunt folosite granitul, marmura, betonul, calcarul și oțelul inoxidabil.

Ca și corpuri de iluminat, ideale sunt lămpile pendulă și candelabrele, ce sunt din ce în ce mai populare și oferă bucătăriei eleganță.

Un alt element important al unei bucatarii contemporane este includerea sticlei în orice mod posibil, ce luminează încăperea și îi oferă un aspect deschis și modern. Dotați dulapurile superioare cu uși și rafturi din sticlă și veți avea numai de câștigat.

Acest tip de bucatarii contemporane pot fi regăsite atât în case cât și în apartamente. Pentru că stilul este foarte important într-o bucătărie, vizualizează secțiunea noastră dedicată acestor bucatarii contemporane și inspiră-te din modelele noastre.

Soluția pe care o căutați este la câțiva pași distanță


De ce Kuechentreff ?

Produsele noastre sunt fabricate conform cererilor venite din piață și garantează credibilitatea relației cu clienții.
Avem grijă de mediul înconjurător și deținem certificarea UM.
Utilizăm în mod optim, cu atenție și în spirit ecologic energia.
Simbolul GS oferă garanția că mobilierul nostru respectă reglementările tehnice privind siguranța.
Distincția germană Goldene M îți oferă siguranța unui produs de cea mai înaltă calitate fabricat conform normelor de protecție a mediului.
Primul și singurul producător atestat de Blauer Engel, distincție acordată pentru protecția mediului, protecția sănătății și protecția consumatorilor.
Obținerea certificării PEFC atestă conștiința responsabilă pentru mediul înconjurător.