Bútortípusok

Itt az inspiráció, amire szüksége van! Tudja, hogy az ideális konyhának mit kell tartalmaznia, tudja, hogyan szeretné, hogy elrendezzék, de nem tudja, hogy milyen szín illene hozzá, vagy milyen berendezési tárgyak illenek a helyiséghez. Tudjuk, hogy azt szeretné, hogy a modern konyhák kínálatából való legyen, és a kedvenc helye legyen otthonában.

Ebben a részben rengeteg konyhatervet talál, amelyek inspirálhatják Önt. Találja meg az Önnek és otthonának megfelelő modellt! Ráadásul minden konyhánk a modern konyhák termékcsaládjába tartozik. Válasszon olyan konyhabútort, amely úgy néz ki, ahogyan szeretné, tökéletesen funkcionális, az Ön igényeire szabott és kiváló minőségű.

Ha a mi weboldalunkon jár, az azt jelenti, hogy a minőség az Ön számára is rendkívül fontos. Mivel sok időt fog a konyhában tölteni, azt tanácsoljuk, hogy alakítsa ki azt szép, jól szervezett és praktikus hellyé.

Merítsen ihletet a modern konyhák kínálatából, és a minőség érdekében válassza a
KüchenTreff.ro

Konyha

LINEÁRIS bútorok

Ez a konyhatípus ideális a szűk helyekre, ésszerűsítve a konyhai munka folyamatát. A kiválasztott térelválasztás típusától függően a lineáris bútorok még a legkisebb konyhák számára is elegendő tárolóhelyet biztosíthatnak.

Bútorok
SZIGET

A szigetkonyhák ideálisak tágas helyiségekbe. A modern megjelenés, a munkaterület és a tárolóhelyek az ilyen típusú bútorok fő előnyei.

L alakú bútorok

Az L-típusú konyhák szervezett és hatékony munkafolyamatot biztosítanak, és mind zárt, mind nyitott szigetet lehetővé tevő konyhákban alkalmasak.

U alakú bútorok

Ezt a konyhai modellt gyakran választják zárt helyiségekbe, mivel a főzés során intimitást biztosít. Az U-alakú bútorok a számos választható egységnek köszönhetően bőséges tárolóhelyet biztosítanak.

Nappali

Öltözködés

Fürdő

RETRO stílusú bútorok

Különleges fogantyúival és egyszerű, mégis kifinomult kivitelezésével tűnik ki.

CONTEMPORARY stílusú bútorok

Ezt a berendezési stílust a semleges színek jellemzik, a modern kiegészítőkre helyezve a hangsúlyt.