Használja ki az erős márka előnyeit!
A KüchenTreff segítségével Ön szabad és független.

Találkozzon a KüchenTreff-el!

Ha önállóan, konyhai kiskereskedőként működik, az egyik fő kérdés, hogy milyen nevet választ a cégének, hogy a piacon a legjobban látható legyen: Saját nevet választ, új marketingnevet hoz létre, vagy egy meglévő márkát használ?

A KüchenTreff hálózat a konyhabútor-kereskedők partnereként tekint magára, és ugyanaz a mottója az új vállalkozóknak, mint a meglévő tagoknak: Mindenki megteheti, senkinek sem kell!

Ez azt jelenti, hogy saját neve alatt vagy a KüchenTreff márka előnyeit kihasználva működhet. Így Ön kihasználhatja a KüchenTreff több mint 400 európai bemutatóteremből álló hálózatának tárgyalási és vásárlóerejét, ugyanakkor megőrizheti vállalkozásának szabadságát merev franchise-rendszer és franchise-díjak nélkül. A KüchenTreff a konyhabútor-kereskedelemben egy sikeres márka erejét adja Önnek, miközben megőrizheti egyéniségét. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy: mindenki megteheti, de senki sem köteles követni a központi hálózatból érkező javaslatokat. Számunkra Ön egy egyéniséggel és mozgási szabadsággal rendelkező vállalkozó. Ez egyértelműen megkülönböztet minket más márkáktól vagy rendszerektől!

Mit kínál a KüchenTreff?

Partnerség a jövőért!

A sikeres induláshoz, mint független konyhabútor-kiskereskedő, számos kihívással kell szembenéznie, mielőtt megnyitja bemutatótermét. Mi és partnereink támogatjuk Önt a konyhabútor-üzlet beindítása előtt és után.

A helyszín kiválasztása és piacelemzés
A bemutatóterem kiállításának elrendezése
Piaci jelenlét és a márka népszerűsítése
Az új alkalmazottak támogatása
IT tervezés
Tanácsok új megnyitásokhoz
Piaci összehasonlítások és potenciálelemzés
Promóciótervezés és szórólapkészítés

Önfoglalkoztatás és finanszírozás?

Bizonyára sok kérdés merül fel a konyhabútorokkal kapcsolatos sikeres önfoglalkoztatáshoz vezető úton. Kérjük, forduljon Siegmund Herrlein ügyvezető igazgatóhoz. Szívesen válaszolunk minden kérdésére, és ha lehetősége van rá, meghívjuk Önt, hogy találkozzon velünk bukaresti irodánkban.

Legyen viszonteladó partner most

Töltse ki a mellékelt űrlapot, hogy viszonteladó partnerünké váljon.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.