Regulament

Câștigă-ți propria bucătărie de lux!

Câștigă-ți propria bucătărie de lux!

Valabil in perioada 01. IULIE .2019 – 30. SEPTEMBRIE .2019

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE:

- Achizitioneaza bucătăria visurilor tale de la KuechenTreff.ro in perioada 01.07.2019 – 30.09.2019 și astfel vei intra automat în tombola pentru marele premiu. La finalul campaniei va fi extras câștigătorul, iar acestuia i se vor restitui banii, in limita a 10.000 euro (TVA inclus). Iti reamintim ca proiectarea, livrarea si montajul mobilierului sunt gratuite.

- Concursul se va desfasura in perioada 01. IULIE .2019 – 30. SEPTEMBRIE .2019

- Singura condiție pentru a fi tu marele câștigător este să-ți achiziționezi o bucătărie de la Kuechentreff.

PASII PROMOTIEI

Organizatorul asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de participant si conform prevederilor legale.
Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitorizamodul in care se desfasoara Campania.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al  Campaniei.

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantiila campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, incazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate deinstantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniapromotionala sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia,oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informareaprealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).
Datele cu caracter personal ale participantilor la Campaniapromotionala vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiilelegale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrareadatelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date asacum sunt prevazute de Regulamentul (UE) 679/2016.
Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe toataperioada de desfasurare a promotiei la sediul societatii SC KUECHENTREFF DOMICILIA SRL. Un exemplar din prezentulregulament poate fi pus la dispozitia oricarui participant lasolicitarea expresa a acestuia.
Orice contestare având ca obiect campania promoţională”Câștigă-ți propria bucătărie de lux! poate fi depusă la adresa: Sos bucuresti Nord nr 7, Voluntari, JudIlfov sau pe e-mail herrlein.r@kuechentreff.ro


Organizator

KUECHENTREFF