Tipuri de mobilier

Aici găsești inspirația de care ai nevoie! Știi ce trebuie să conțină bucătăria ideală, știi cum vrei să fie așezată, însă nu știi ce culoare s-ar potrivi sau modele de corpuri potrivite pentru camera pe care o ai la dispoziție. Știm că îți dorești să fie din gama de bucătării moderne și să fie locul preferat din casa ta.

În această secțiune vei găsi o mulțime de modele de bucătării din care te poți inspira. Găsește modelul potrivit pentru tine si pentru casa ta! Mai mult decât atât, toate bucătăriile noastre fac parte din gama de bucătării moderne. Alege să ai un mobilier de bucătărie care arată așa cum îți dorești, este perfect funcțional, adaptat nevoilor tale și de calitate superioară.

Dacă te afli pe site-ul nostru înseamnă că și pentru tine calitatea este extrem de importantă. Pentru că vei petrece mult timp în bucătărie, te sfătuim să faci din aceasta un loc frumos, bine organizat și practic.

Inspiră-te din gama de bucătării moderne, iar pentru calitate alege KüchenTreff.ro

Bucătărie

Mobilier LINIAR

Acest tip de bucătărie este ideal pentru spațiile limitate și înguste, eficientizând procesul de lucru în bucătărie. În funcție de tipul de compartimentare ales, mobilierul liniar poate dispune de spații de depozitare suficiente, chiar și pentru cele mai mici bucătării.

Mobilier cu
INSULĂ

Bucătăriile cu insulă sunt ideale pentru spațiile încăpătoare. Aspectul modern, zona de lucru și spațiile de depozitare sunt principalele avantaje ale acestui tip de mobilier.

Mobilier în FORMA L

Bucătăriile de tip L asigură un flux de lucru organizat și eficient, fiind potrivită atât pentru bucătăriile închise, cât și pentru cele open space, care permit existența unei insule.

Mobilier în FORMA U

Adesea alese în cazul spațiilor închise, acest model de bucătărie oferă intimitate în timpul gătitului. Datorită multitudinii de corpuri pentru care se poate opta, mobilierul în U dispune de spații generoase de depozitare.

Living room

Dressing

Baie

Mobilier în stil RETRO

Se remarcă prin mânerele deosebite și finisajele simple, dar sofisticate.

Mobilier în stil CONTEMPORAN

Acest stil de amenajare este caracterizat de culori neutre, accentul fiind pe accesoriile moderne.